24-10-2017

 

Faldgruber med fildelingstjenester

 

Med fremkomsten af online lager/fildelingstjenester som Dropbox og One Drive er der kommet en ny type support opgaver, hvor jeg bliver spurgt om at hjælpe med at redde filer på disse services. Det drejer sig om filer, der er slettet ved uheld eller måske blevet krypteret af virus.

 

De fleste computerbrugere er klar over at de skal tage backup for at kunne gendanne filer, når uheldet er ude. Der hersker dog en udbredt opfattelse af, at fildelingstjenester er sikre mod fejl, og det derfor ikke er nødvendigt at tage backup af filer, der er lagt ud på disse tjenester.

 

En af årsagerne til den opfattelse er, at onlinetjenesterne ofte benyttes ved at synkronisere indholdet mellem mapper på brugerens computere og så onlinetjenesternes datacentre, derfor er det nemt at føle sig sikker, fordi indholdet findes mere end et sted.

 

Det er dog en falsk tryghed, fordi synkroniseringsmekanismen, der sørger for at dele indhold mellem computere og online med fildelingstjenesten virker så godt som momentant ud over hele systemet. Slettes f.eks. en fil i en dropbox folder på én computer vil den samme fil bliver slettet inde for få sekunder både online og på andre computere der også er synkroniseret. Fildelingstjenesterne er heller ikke fejlfri, der er mange historier om at filer er forsvundet på grund af fejl i fildelingstjenesternes systemer.

 

Hvis du ved et uheld er kommet til at slette en fil i en folder du har synkroniseret via en fildelingstjeneste og sletningen er slået igennem både på din egen computer og andre synkroniserede computere, er alt ikke tabt. For det første så vil den slettede fil findes i papirkurven på den computer, hvor du foretog selve sletningen. Hvis du sletter en fil via mobil telefon eller tablet så er det ikke en mulighed, fordi der ikke er nogen papirkurv på mobile enheder.

 

Lidt afhængig af hvilken fildelingstjeneste du anvender vil der være versionshistorik, så det er muligt at gå tilbage til en tidligere udgave af en fil. Tjenesterne har også en online papirkurv, hvor det er muligt, at gendanne slettede filer. Bemærk, at muligheden for at gå tilbage i udgaver eller gendanne slettede filer er tidsbegrænset, f.eks. har standard kontoen for Dropbox 30 dages versionshistorik. Er der gået mere end 30 dage fra sletningen vil det ikke være muligt at gendanne filen. 

 

Nu kan 30 dages versionshistorie virke lang, men hvis i er flere brugere, der deler filer, kan der nemt gå mere en 30 dage inden nogle opdager, at en fil er slettet ved en fejl. Disse filer kan ikke gendannes igen og er tabt.

 

Ransomware, hvor en virus krypterer filer og kræver løsesum for at få adgang til filerne igen, vil også kunne kryptere filer, der er synkroniseret via en fildelingstjeneste. Her er der dog hjælp at hente via versionshistorikken nævnt ovenfor.

 

Det er nødvendigt, at tage backup af filer man har i ens fildelingstjeneste, hvis de kun findes der. Jeg anbefaler at bruge en ekstern USB harddisk, hvor man med jævne mellemrum lægger vigtige filer over. Man kan også anvende et backup program, der automatisk laver backup. Husk at backup-typen skal være snapshot, hvor der tages en samlet kopi på en gang. Nogle backup programmer tilbyder også synkronisering, hvor der løbende tages backup efterhånden som filerne ændrer sig, men det er netop det der skal undgås, når det handler om at tage backup af filer, der ligger i en mappe der er synkroniseret via en fildelingstjeneste.

 

/Tim Wentzlau
IT Senior Consultant
M.Sc. in IT 
#elektronbloggar